Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte o kavganın görüntüleri

İşte o kavganın görüntüleri

GÜNDEM Haberleri

Eski Bakan Kürşad Tüzmen ile CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın'ın oğlu Gökhan Ayaydın arasındaki kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Eski Bakan Kürşad Tüzmen ile CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın arasında havaalanında başlayan kavganın Ankara Sheraton Oteli'nde bir düğünde devam eden ikinci raundunun görüntüleri açığa çıktı. nbsp;Beyaz TV'deki görüntülerde düğün devam ederken dans pistinde Gökhan Ayaydın, Tüzmen'e kafa atıyor ve Tüzmen yere düşüyor.

#

#

KAVGANIN GEÇMİŞİ İÇİN TIKLAYIN

Kavganın ardından taraflardan Tüzmen, "Ben düğüne 22.30'da geldim. Dans pisti merdivenlerinden çıkarken 2 kişi arkamdan beni tuttu, bir kişi ise kafa attı. Ben yere düştüm. Kalkarken de kaçtılar. Benimle meseleleri varsa keşke beni dışarı çağırsalardı" demişti. nbsp;Aydın Ayaydın da kavgayı doğrulayarak, "Tüzmen dans pistinde oğlumu kavgaya tahrik edici sözler söylüyor. Oğlum da önce bir kafa atıyor, arkasından da bir yumrukla yere indiriyor" ifadelerini kullanmıştı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...