HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Juventus, Troisi'yi bitiriyor

Kaynak:
Juventus, Troisi'yi bitiriyor

FUTBOL Haberleri  / 

Bu sezon transfer borsasında hareketli günler geçiren Juventus, Kayserispor için ter döken James Troisi ve Atalanta forması giyen Manolo Gabbiadini transferlerini noktalamak istiyor.

Geçtiğimiz sezonu namağlup şekilde şampiyon tamamlayan Juventus, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlı kulüp için sıradaki hedef Atalanta ve İtalya 21 Yaş Altı Milli Takımı forması giyen Manolo Gabbiadini. İki kulüp bu transferin sonuçlanması için anlaşmaya dahi vardı.

Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici, Gabbiadini transferi için Atalanta kulübüyle görüşürken bir yandan da başka isimlerle de iletişime geçmeyi ihmal etmiyor. Öyle ki son şampiyon, bir dönem Kayserispor forması giyen James Troisi için de harekete geçmiş durumda. Juventus hem Gabbiadini hem de Troisi için sadece İtalya'da uygulanan "bonservis paylaşma" sistemini kullanmak istiyor.

Futbola Atalanta alt yapısında başlayan Gabbiadini, 2010 yılından bu yana 21 Yaş Altı İtalya Milli Takımı forması da giyiyor.

James Troisi ise Newcastle United alt yapısında başlayan futbol kariyeri sonrasında ülkemizde ilk olarak Gençlerbirliği ardında da ise Kayserispor formaları giyerek devam etmişti. Troisi'nin Kayserispor ile olan sözleşmesi 2013 yılında sona erecek. nbsp;(Goal.com)

FUTBOL
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...