Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Kapımız açık

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Kapımız açık

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın terör sorununun çözümüne ilişkin yaptığı çağrıya, "Bizim görüşümüz belli, kapımız açık. Gelsinler görüşürüz" karşılığını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın terör sorununun çözümüne ilişkin yaptığı çağrıya, "Bizim görüşümüz belli, kapımız açık. Gelsinler görüşürüz" karşılığını verdi. Erdoğan, nbsp;terör sorununun çözümü için CHP'ye çağrıda bulunmuş ve Biz hazırız, siz de hazırsanız oturup konuşalım" demişti. nbsp;

BARZANİ'NİN ÖNÜNDE HAKARET EDİLDİ
Bu arada, partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, sert eleştirilerde bulundu. Hafta sonu yapılan AK Parti kongresini eleştiren CHP lideri, "O kongrede Türkiye'nin şerefi ve namusu ayaklar altına alınmıştır. Bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'tür. Pazar günü bu ülkenin şov organizasyonunda CHP'ye açıkça hakaret edilmiştir. Türkiye'nin kurucu partisine Barzani'nin önünde hakaret etme terbiyesizliği gösterilmiştir. Barzani'ye 'Türkiye seninle gurur duyuyor' sloganları atılıyor, CHP ise yuhalanıyor. Soruyorum bu millete 'Barzani gurur duyulacak ne yaptı?' PKK'ya evsahipliği yapan o değil mi?" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'IN KEFENİNİN CEBİ VAR
Başbakan Erdoğan'ın kongredeki konuşmasına da değinen Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: "1940 kafasıyla 2023'ten söz ediyor. 2023'ün ne olduğunu bilmesi için kafasının değişmesi lazım. Buzdolabı çamaşır makinesinden bahsediyor. İcat tarihi 1977. Sayın Başbakan 2012'de bunlardan bahsediyor. Senin vizyonun buysa, vay bu memleketin haline. Hedefi 2023'müş. Sen önce 1923'ün ne olduğunu anla da sonra 2023'e gel. nbsp;Kefenin ceni yok ama Tayyip Erdoğan'ın kefenin cebi var. Kul hakkını yemekten neden vazgeçmiyorsun. Milleti kefen parasına muhtaç ediyorsun."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...