Şehit astsubay, dualarla uğurlandı

/ Kaynak: İHA
Şehit astsubay, dualarla uğurlandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şırnak'ta terör örgütüne yapılan operasyonda mayın patlaması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mutlu Yıldırım, memleketi Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı.

nbsp; Şırnak'ta terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyon sırasında terör örgütünün yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mutlu Yıldırım'ın cenazesi, askeri cenaze aracıyla törenin yapılacağı Reşadiye Camii'ne getirildi. Cenazenin askeri tören mangası tarafından omuzlarda taşınması sırasında, baba Hava Astsubay Yılmaz Yıldırım, anne Sevgi Yıldırım, Kardeşi Utku Yıldırım ve yakınları göz yaşlarına boğuldu. Törene, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Murat Mercan, milletvekilleri Nabi Avcı, Salih Koca, Kazım Kurt, Ruhsar Demirel, Vali Kadir Koçdemir, 1. Hava Kuvveti Komutanı Org. Abidin Ünal, askeri erkan, Yıldırım'ın silah arkadaşları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Yıldırım'ın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kanlıpınar şehitliğinde dualarla toprağa verildi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...