Karısını rehin alan adam yakalandı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Karısını rehin alan adam yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İzmir'in Çiğli ilçesinde eski eşini rehin alan şahıs, Aliağa ilçesinde etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.




Çiğli'de eski eşi Yeter B.'yi (30) rehin alan ve yanındaki E.A.'yı yaralayan Y.K.T. (41), eski eşini silah zoruyla Aliağa ilçesine götürmüş ve burada bir otele kaçmıştı. Bir grup polis ve Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Saygılı, şahsı ikna etmek için otele girdi. Yaklaşık 45 dakika süren ikna çabaları sırasında dalgınlığından faydalandığı Y.K.T.'nin elindeki pompalı tüfeği alan Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Saygılı, şahsın bıçak darbesi sonucu ayağından yaralandı. Y.K.T'ye müdahale eden polis ekibi, şahsı etkisiz hale getirip gözaltına aldı. Daha sonra rehin alınan kadın, koşarak otelden dışarı çıktı. Polis ekipleri, ardından Y.K.T'yi dışarı çıkardı.

Ayhan Saygılı, ambulansla Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Saygılı'nın ve Çiğli'de yaralanan E.A.'nın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...