Bir annenin feryadı

- Güncelleme:
Bir annenin feryadı

GÜNDEM Haberleri

Antalya'nın Alanya ilçesinde ailesiyle birlikte eğlenen genç, annesinin gözü önünde feci şekilde dövüldü

nbsp;Antalya'nın Alanya ilçesinde bir barda ailesiyle birlikte eğlenen 18 yaşındaki genç, aynı barda eğlenen bir başka grupla bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından eline aldığı meyve bıçağıyla çevresindekilere saldıran genç, bardan uzaklaştığı sırada bir anda yere yığıldı. Gence ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

##tgvideo##
Edinilen bilgiye göre, dün gece Çarşı Mahallesi İskele Caddesi'nde bulunan bir barda E.E. (18), barda ailesiyle eğlendiği sırada, aynı barda bulunan bir müşteri grubuyla tartışmaya başladı. Eline aldığı meyve bıçağıyla etrafına saldırmaya başlayan E.E. daha sonra dışarı çıktı ve koşmaya başladı. Kuyularönü Camii önüne gelen E.E. bir anda yere yığıldı. Genci farkeden vatandaşların durumu devriye görevi yapan Çevik Kuvvet polisine bildirmesinin ardından, E.E'ye ilk müdahale burada polis ve yurt dışında sağlıkçı olarak çalışan bir genç tarafından yapıldı. Gence müdahale edildiği sırada olay yerine koşarak gelen E.E'nin annesi ve kız kardeşi ise gözayaşları içerisinde çığlıklar atarak ağlamaya başladılar. Küçük kız ve annesi yine polis tarafından çağrılırken E.E. olay yerine gelen ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. E.E'nin aşırı alkol aldığı ve buna bağlı olarak baygınlık geçirdiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...