Meclis'teki askeri lojmanlar yıkıldı

/ Kaynak: İHA
Meclis'teki askeri lojmanlar yıkıldı

Politika Haberleri  / İHA

Meclis yerleşkesi içinde bulunan askeri taburun ardından lojmanlar da yıkıldı. Bürokratlarında yaşadığı lojmanların yıkılması ile Meclis içinde herhangi bir yerleşim alanı kalmayacak.

TBMM yerleşkesi içinde bulunan ve daha önce Meclis'teki askeri taburda görev yapan askerlerin kaldığı Meclis lojmanları yıkılıyor. 9 bloktan oluşan ve 108 ailenin kaldığı lojmanların yıkılma emri Meclis Başkanı Cemil Çiçek'ten geldi. Çiçek, Meclis'in kimliği ile lojmanların bağdaşmadığını söyleyerek yıkım kararı aldırmıştı. İş makineleri Meclis'e girdi ve lojmanları yıkmaya başladı. Yıkım sırasında basın mensuplarının görüntü almasına izin verildi ancak lojmanları yıkmak o kadar da kolay olmadı. İş makineleri saatlerce süren mesainin ardından lojmanları yıkabildi. Bürokratların yaşadığı lojmanların ise yasama yılı sonuna kadar yıkılması planlanıyor. nbsp; nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...