HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fener'de giden ikinci isim belli oldu

Kaynak:
Fener'de giden ikinci isim belli oldu

FUTBOL Haberleri  / 

F.Bahçe yabancı transferinde mali açıdan sıkışması halinde Stoch'un yanı sıra Issiar Dia'yı da elden çıkarma kararı aldı

Transfer çalışmalarını önceki yıllara oranla daha sessiz ve derinden yürüten Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın hedef bölgeleri forvet, orta sahanın 2 kanadına as ve alternatif oyuncular, ön libero ve uygun fiyata bulunması halinde bir de stoper. Her bölge için 2'li-3'lü alternatifli bir listeyi yönetime sunan Kocaman'ın hedeflediği oyuncular arasında, Avrupa'nın üst düzey golcülerinden biri de yer alıyor.
Bu anlamda hem yönetimin, hem de başkan Aziz Yıldırım'ın desteğini alan başarılı teknik adam yine de kulübünden fazla bir para çıkmaması için çabalarkenmaddi kaynak yaratılamaması durumunda, eldeki oyunculardan fedakarlık yapılabileceğini yönetime iletti. Bu anlamdaMiroslav Stoch'tan sonra akla gelen ikinci oyuncuIssiar Dia.
Fenerbahçe
'ye geldiği günden bu yana hızı ve tekniğiyle Aykut Kocaman'ın jokeri olan, ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle form grafiğini beklenen skalanın üzerine çıkaramayan Senegalli sağ kanat, alt sınırı değeri olmak üzere değerlendirilebilecekler listesinde.
FRANSA'YA GİDEBİLİR
Fenerbahçe Issiar Dia'yı özellikle yıldız golcü 'un transferinde kullanmak istiyor. Dia, Giroud'un transferi için Montpellier'e önerilecek. Ancak bu konuda Sarı-Lacivertliler'in işi oldukça zor. ÇünküArsenal, Giroud için Fransız kulübüne Chamakh+ 8.5milyon Euro önerdi. Fenerbahçe ise Dia ile birlikte 5 milyon Euro teklif etmiş durumda. nbsp;(HTSPOR / Necati METE)

FUTBOL
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...