HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Suriye ordusundan kopuşlar sürüyor

Kaynak: AA
Suriye ordusundan kopuşlar sürüyor

DÜNYA Haberleri  / AA

Ülkelerindeki olaylardan kaçan Suriye ordusundan ayrılan 1 albay, 1 binbaşı, 2 yüzbaşı, 1 üsteğmen ve 1 uzman çavuş aileleriyle Yayladağı ilçesi Topraktutan köyü sınırına kadar geldi.

nbsp;Suriye ordusundan ayrılan 1 albay, 1 binbaşı, 2 yüzbaşı, 1 üsteğmen ve 1 uzman çavuş aileleriyle Türkiye'ye sığındı.
Ülkelerindeki olaylardan kaçan Suriye ordusuna mensup asker ve aileleri Türkiye'ye sığınmak üzere Yayladağı ilçesi Topraktutan köyü sınırına geldi.
Burada yapılan işlemlerin ardından 1 albay, 1 binbaşı, 2 yüzbaşı, 1 üsteğmen, 1 uzman çavuş ve aile üyelerinin yer aldığı 8 kişi, güvenlik önlemleri altında Apaydın Kampı'na gönderildi.
Ayrıca, Suriye'nin Lazkiye kentinde çıkan olaylarda yaralanan ve yakınları tarafından Yayladağı ilçesine bağlı Topraktutan köyü sınırına getirilen bir Suriyeli de ambulansla alınarak Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.



DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...