Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üsteğmen piknik alanında canına kıydı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Üsteğmen piknik alanında canına kıydı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kayseri'de üsteğmen olduğu öğrenilen bir kişi, sabah saatlerinde piknik alanında beylik tabancasıyla kendini kalbinden vurarak intihar etti.

nbsp; nbsp;Kayseri'de üsteğmen olduğu öğrenilen bir kişi, sabah saatlerinde piknik alanında beylik tabancasıyla kendini kalbinden vurarak intihar etti.
Edinilen bilgiye göre vatandaşlar, Melikgazi ilçesine bağlı Beştepeler mesire alanında bir kişinin tabanca ile intihar girişiminde bulunduğunu ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ve polis ekipleri, 38 YU 575 plakalı otomobilin önünde bir kişinin hareketsiz halde yattığını gördü. Ekiplerin yaptığı incelemelerde, üsteğmen olduğu öğrenilen N.D.'nin beylik tabancası ile kalbine ateş ederek intihar ettiği belirlendi. Askeri yetkililer ve polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından N.D.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...