HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Alex-Yıldırım zirvesinde mutlu son

Kaynak:
Alex-Yıldırım zirvesinde mutlu son

FUTBOL Haberleri  / 

Aykut Kocaman ile sıkıntı yaşayan kaptan Alex, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na görüştü. Görüşmenin ardından kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Alex'in sarı-lacivertli takımda çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gaziantepspor maçında sahaya inerek taraftarlara Alex kriziyle ilgili anons yapmasının ardından Brezilyalı yıldız ile bugün bir görüşme yapacağını açıklamıştı. Aziz Yıldırım ve Alex arasındaki görüşme bugün stad içinde bulunan yönetim katında yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren zirvede nbsp;sorunların aşıldığı öğrenildi. Görüşmenin ardından kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, nbsp;Alex'in sarı-lacivertli takımda çalışmalarına devam edeceği belirtildi. nbsp;Açıklamada, "Kulübümüzde yapılan, Futboldan Sorumlu Asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım ve Asbaşkanlarımızdan Deniz Tolga Aytöre'nin de katıldığı görüşmede, başkanımız, kurumsal yapı çerçevesinde kaptanımıza prensiplerimizi hatırlatarak bazı uyarılarda bulunmuştur. Alex de Souza'nun kulübümüzün prensipleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceği karşılıklı olarak teyit edilmiştir" denildi. nbsp;

BREZİLYA ONU BEKLİYOR
Alex'in en geç sezon sonunda Türkiye'ye veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yaşananların ardından Alex'e telefon açan ailesi, "Hâlâ neyi bekliyorsun, artık geri dön. Burada seni bekleyen 10 tribün dolusu insan var. Bunları hak etmedin" dedi. Kadıköy'deki maçları hiç kaçırmayan Alex'in eşi Daianne de ayrılık kararı aldı. Aziz Yıldırım'ın konuşmasının ardından gözyaşlarına boğulan Bayan De Souza'nın "Alex bunu hak etmedi. Bu büyük bir vefasızlık. Her şeyi çöpe attılar. Bütün yaşananları ve geçmişi sildiler. Artık burada kalmak istemiyorum" derken, Alex'in sözcüsü Acez Fellegger "Alex'in Brezilya'ya dönüşü beklediğimizden erken olabilir dedi.

FUTBOL
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...