Spartak Moskova: 2 - Fenerbahçe: 1

Spartak Moskova: 2 - Fenerbahçe: 1

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında Spartak Moskova ile deplasmanda karşılaştı. Maç 2-1 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona erdi.

Şampiyonlar Ligi play-ff turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Rus ekibi Spartak Moskova ile karşı karşıya geldi. nbsp;Luzhniki Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı lacivertli takım 2-1 kaybetti. Mücadelede Fenerbahçe'nin golü 65. dakikada Dirk Kuyt'tan gelirken Spartak Moskova'ya galibiyeti getiren golleri 59. dakikada eski Fenerbahçeli Emmanuel Emenike ve 69. dakikada Kombarov kaydetti. nbsp;Fenerbahçe, rövanş karşılaşmasını 29 Ağustos Çarşamba günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacak. nbsp;Rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe, 1-0 ve iki farklı öne geçtiği her türlü skorda adını Şampiyonlar Ligi'ne yazdıran taraf olacak. Kadıköy'deki mücadelenin normal süresi 2-1 Fenerbahçe'nin önde olduğu şekilde biterse maçta uzatmalara gidilecek. nbsp;

EMENİKE, KOCAMAN'IN ELİNİ ÖPTÜ

MOSKOVA'DA 61 DAKİKA KUTLAMASI

MAÇIN TABLOSU

Stat:
Luzhniki
Hakemler: Martin Atkinson, Peter Kirkup, Stuart Burt (İngiltere)
Spartak Moskova: Dykan, Makeev, Pareja, Suchy, Kombarov, McGeady, Rafael Carioca, Romulo (Dk. 43 De Zeeuw), Bilyaletdinov, Ari (Dk. Dzyuba), Emenike (Dk. 72 Welliton)
Fenerbahçe: Mert Günok, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz (Dk. 88 Caner Erkin), Selçuk Şahin, Mehmet Topal (Dk. 83 Bienvenu), Sow (Dk. 78 Krasic), Cristian, Kuyt
Goller: Dk. 59 Emenike, Dk. 69 Kombarov (Spartak Moskova), Dk. 65 Kuyt (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 19 Egemen Korkmaz, Dk. 90 3 Kuyt (Fenerbahçe), Dk. 74 De Zeeuw, Dk. 76 Bilyaletdinov (Spartak Moskova) nbsp;

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 90+3 Spartak Moskova 3. gol arayışında. Fenerbahçe sahasında tehlike var
Dakika 89:
Spartak Moskova yine sağ kanattan Dzyuba ile çok hızlı bir şekilde atağa çıktı. Araya giren Egemen Korkmaz rakibinin ayağından topu almayı başardı.
Dakika 85:
Spartak Moskova, 2. yarının başından bu yana Fenerbahçe sol kanadında etkili olmaya çalışıyor. Bütün hücumlar bu tarafta olgunlaşıp daha sonra Spartak Moskovalı futbolcular Fenerbahçe ceza sahasına ulaşmaya çalışıyorlar.
Dakika 82:
Fenerbahçeli futbolcular tüm hatları ile kendi yarı alanında beklerken, Spartak Moskova'nın sağ tarafta McGeady ile yaptığı ortada top Mert Günok'un ellerinde kaldı.
Dakika 75:
Fenerbahçe çok adamla hücuma çıktı. Gökhan Gönül'ün sağ taraftan içeri gönderdiği topta Spartak Moskova savunması topun sahibi oldu.

Dakika 69 GOL.. Kombarov Spartak Moskova'yı 2-1 öne geçirdi

Dakika 66:
Fenerbahçe ikinci golü arıyor. Sarı lacivertliler, daha kalabalık adamla hücuma çıkmaya başladılar.

Dakika 65: GOL! Dirk Kuyt

Dakika 63:
F.Bahçe'de Gökhan Gönül'ün orta alanın biraz ilersinde Kuyt'a pasında, Kuyt yerde kaldı ancak hakem Atkinson pozisyonu devam ettirdi.

DAKİKA 59: GOL Emenike'den

Dakika 56:
F.Bahçe sol taraftan Kuyt ile hücuma çıktı. Daha sonra Mehmet Topuz'un sağ taraftan ceza sahası içine ortasında kafayı Baroni vurdu ancak Spartak Moskova kalecisi Dykan çok iyi bir refleksle topu güçlükle çıkardı.
Dakika 50: Spartak Moskova sağ kanatı kullanarak hücuma çıkmayı tercih ederken, sağ taraftan içeri kateden hücum oyuncuları Fenerbahçe kalesinde tehlike oluşturuyor
Dakika 46: Fenerbahçe sol taraftan Mehmet Topuz ile tac kullandı ancak topu çıkaran S.Moskova savunması Bilyaletdinov ile çok hızlı bi şekilde atağa kalktı.

İKİNCİ YARI SPARTAK MOSKOVA'NIN VURUŞU İLE BAŞLADI

MAÇIN İLK YARISI GOLSÖZ BERABERE BİTTİ

Dakika 44:
Spartak Moskova ilk yarının sonlarına doğru tüm futbolcularını tekrar hücuma çıkarmış durumda. Fenerbahçe'de son oyuncu orta alan çizgisine kadar gelmiş durumda.
Dakika 40: S.Moskova sağ kanattan McGeady ile çok tehlikeli geldi. Onun içeri çıkardığı ortada penaltı noktasında topla buluşmak üzere olan Ari'den önce araya Selçuk Şahin girdi ve topu uzaklaştırdı
Dakika 37: Fenerbahçe ilk kez önemli bir atak geliştirdi. Egemen Korkmaz ve Gökhan Gönül ikilisi ile paslaşarak topu S.Moskova yarı sahasına taşıdılar. Sağ tarafta Kuyt topu aldı. Onun yerden ortasında araya S.Moskova savunması girdi ve tehlikeyi savuşturdu
Dakika 32:
Spartak Moskova tehlikeli şekilde F.Bahçe ceza sahasının önüne kadar geldi. Fenerbahçeli savunma oyuncuları topu son anda kornere çeldi ve Bilyaletdinov'a vurma şansı tanımadı.
Dakika 29:
Mert Günok, kale vuruşunu Baroni'ye gönderdi. Topu Hasan Ali Kaldırım aldı. Kuyt'a uzatmak istedi. Atak iyi gelişti ancak S.Moskova savunması atağı yarıda kesti
Dakika 25:
Spartak Moskova'da Emenike hücumda baskıyı artırdı. Diğer Moskovalı futbolcularda orta alanda baskıyı sürdürüyorlar.
Dakika 20: nbsp; Egemen rakibine yaptığı müdahele sonucu F.Bahçe'de sarı kartı goren futbolcu oldu.
Dakika 16 : S. Moskova tüm hatları ile kendi yarı sahasına çekildi. Fenerbahçe'de atağa katılan Hasan Ali, Sow'a pasını attı ancak Sow topun hakimiyetini sağlayamadı.
Dakika 14: Pareja kaleyi cepheden goren bir noktadan serbest vuruşu kullandı. Top doğrudan kaleci Mert Günok'un ellerinde kaldı.
Dakika 10: Fenerbahçe sahada kendini hissettirmeye başladı. Pas hataları olmasa Spartak kalesinde tehlikeli pozisyonlar üretebilecek.
Dakika 5: Fenerbahçe şu ana kadar topa sahip olamadı. Sarı lacivertliler orta alanda rakibinin baskısı sonucunda topla hücuma çıkmakta zorlanıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Spartak Moskova - Fenerbahçe karşılaşması, Fenerbahçe'nin vuruşu ile başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...