Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fethiye'de nikah yolunda facia: 3 ölü

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Fethiye'de nikah yolunda facia: 3 ölü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Nikah işlemleri için Fethiye'ye giden bir ailenin bulunduğu otomobil bir başka otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüleri ile birlikte gelin adayının annesi hayatını kaybetti.

Fethiye'de meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Fethiye'ye giden Ercan Çelik (47) idaresindeki 07 CCS 73 plakalı otomobil karşı yönden gelen Abdullah Akgüç (36) yönetimindeki 48 F 7172 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücüler Ercan Çelik ve Fethiye'de bir gazino işletmeciliği yapan Abdullah Akgüç araç içerisinde can verdi. Ercan Çelik'in otomobilinde ağır yaralanan Fatma Atlı (42) da araçtan çıkarılıp ambulansa alındığı an hayatını kaybetti.
Aynı araçta bulunan ve nikah işlemleri için Fethiye'ye giden nişanlı çift Eda Atlı (26) ile Mustafa Batmaz (24) da yaralanarak Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.Fethiye Belediyesi itfaiye oto kurtarma ekibi, araçta sıkışarak ölen sürücüleri hurdaya dönen araçları keserek çıkarabildi.Kazada hayatını kaybeden Ercan Çelik'in 18 yaşındaki oğlu Emre Çelik, babasının cesedine bakarken sinir krizi geçirdi. Cesetler 112 Acil ambulansıyla Kemer sağlık ocağına otopsi için götürüldü.

YOL SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
Kazanın ardından Fethiye Antalya karayolu savaş alanına dönerken kazayı duyan yakınları kaza yerine koştu. Kafa kafaya çarpışan araçlar hurdaya dönerken ölenlerin yakınları cesetleri görünce sinir krizleri geçirdi. Fethiye Antalya karayolu trafik ve jandarma ekipleri tarafından bir süre trafiğe kapatılırken bir tali yoldan trafik akışı sağlandı.Fethiye cumhuriyet savcısının yanı sıra Fethiye garnizon komutanı Jandarma Binbaşı Faruk Akıncı da kaza yerinde incelemede bulundu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...