Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Barcelona La Liga'dan ayrılıyor" iddiası

"Barcelona La Liga'dan ayrılıyor" iddiası

FUTBOL Haberleri

Katalunya'nın bağımsızlığını istediği şu günlerde Barcelona'nın La Liga'dan çekilip Fransa Ligue 1'e katılması gündeme geldi.

Barcelona Belediye Başkanı Xavier Trias, Barça'nın önümüzdeki sezonlarda La Liga'dan ayrılıp Ligue 1'de mücadele edebileceğini söyledi.
İspanya'da yıllardır bağımsızlığını almak isteyen Katalunya bölgesinde son dönemlerde İspanya'da yaşanılan ekonomik krizin artmasıyla birlikte bu isteklerin şiddeti daha da arttı. Son günlerde çıkan söylentilerde ise Barcelona'nın La Liga'dan ayrılacağı gündeme geldi.
Fransa Ligi'nin Barça için bir alternatif olacağını belirten Trias, AFP'ye yaptığı açıklamada, "Şu an için Katalunya'da 3-5 takımla rekabetçi bir lig oluşturulamaz. O yüzden Barcelona La Liga'dan ayrılıp Fransa Ligue 1'de oynayabilir. Barça ligden ayrılmak durumunda kalırsa bu İspanya 1. Ligi de olabilir Fransa da olabilir." dedi.
Barcelona'nın tüm Katalan halkını gururlandırdığını da söyleyen Trias, "Yıllar önce bu kulüp Katalunya Milli Takımı için bir örnek oluşturdu. Takımın çok iyi oynaması da hepimizi gururlandırıyor." ifadelerini kullandı. (goal.com.tr)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...