HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Asılırken yırtıldı

Kaynak:
- Güncelleme:
Asılırken yırtıldı

ISTANBUL Haberleri  / 

Yarın kutlanacak olan 1 Mayıs işçi bayramı hazırlıkları Taksim ve çevresinde sürüyor. Taksim'e asılan 40 metre uzunluğundaki pankart yırtıldı.

nbsp;
İstanbul 1 Mayıs kutlamalarına hazırlanıyor. Güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarken, 1 Mayıs etkinliklerinde yer alan sivil toplum kuruluşları, Taksim ve çevresinde kendi imzalarını taşıyan pankar ve afişler asmaya dün öğleden sonra başladı. Taksim Meydanı'ndaki 1 Mayıs kutlamaları sebebiyle asılmak istenen 800 metrekarelik dev afiş, asıldığı sırada yırtıldı.

Taksim Meydanı'nda yarın yapılacak 1 Mayıs kutlamaları tüm hızıyla devam ediyor. DİSK'e bağlı '1 Mayıs Komitesi', kutlamalar sebebiyle Atatürk anıtının bulunduğu noktaya 20 metre genişliğinde, 40 metre uzunluğunda üzerinde 1 Mayıs yazan afiş asmak istedi. Uzun süren uğraşlar sonucu 3 vinç kullanılarak asılmak istenen afiş kaldırıldığı sırada yırtıldı. Yırtılan afiş görevliler tarafından anıtın önüne indirildi. Dev afişin gece tamir edilerek yarınki kutlamalara yetiştirileceğini öğrenildi.

ISTANBUL
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...