HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bakan'dan işçilere teşekkür geldi

Kaynak:
- Güncelleme:
Bakan'dan işçilere teşekkür geldi

Ekonomi Haberleri  / 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye'nin bütün sanayicilerine, işverenlerine ve üretimin diğer parçası olan işçilere teşekkür etti.


##tgvideo##

nbsp;Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nun (TİSK) Ankara'da düzenlenen 50. yıl kutlamasında konuşan Çelik, Türkiye'nin 4 yılda 4 milyon istihdamı küresel krizin hemen sonrasında gerçekleştirebildiğini belirterek, "Bu gerçekleştirilebiliyorsa, yapılacak tek şey vardır, Türkiye'nin bütün işverenlerine, sanayicilerine, üretimin diğer parçası olan işçilerimize huzurunuzda teşekkür etmek" dedi. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da hükümetin ekonomi alanında reformlarını sürdüreceğini belirterek, "Yargı ve eğitim alanında da mutlaka ilerlemeliyiz" dedi. Krizin 4 yıl geçmesine rağmen hâlâ devam ettiğini belirten Babacan, "Bu krizin ülke ekonomilerine maliyeti var. Başta Avrupa olmak üzere dünyada büyüme göremiyoruz. ABD'nin de 2013'e dair politikası belirsiz. Böyle bir ortamda son derece dikkatli olmalıyız" diye konuştu.

Ekonomi
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...