Başörtüsü'ne "Görüntü kirliliği" dedi

- Güncelleme:
Başörtüsü'ne "Görüntü kirliliği" dedi

GÜNDEM Haberleri

Huzur Sokağı dizisinde başörtülü "Şükran" karakterini canlandıran Sinem Öztürk, başörtüsü için kullandığı sözler tartışma çıkacarak cinsten...

nbsp;
Yeni yayın döneminin en iddialı dizileri arasında gösterilen ATV'de yayınlanacak olan "Huzur Sokağı" dizisinin başrol oyuncusu Sinem Öztürk, başörtüsü için "sette görüntü kirliliği oluştururum diye endişe ettim" dedi...
ATV'nin haber kanalı A Haber'de yayınlanan "Sormak Lazım" programına katılan dizi oyuncularından Sinem Öztürk'ün başörtüsü ile ilgili sözleri çok tartışılacak.
Program moderatörünün başörtüsü ile ilgili sorusuna başörtülü karakteri canlandıran Öztürk, "İlk başlarda çok korkuyordum. Sette görüntü kirliliğine neden olmayayım diye. Ancak yakıştı diye güzel tepkiler alınca motive oldum." dedi. Sinem Öztürk'ün bu sözlerine stüdyodaki diğer konukların kahkaha ile karşıl ık vermesi de dikkat çekti. (HABER7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...