HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Son pişmanlığın resmi!

Kaynak:
Son pişmanlığın resmi!

DÜNYA Haberleri  / 

İngiltere'de 12 ayrı kimlikle bankalardan 15 milyon sterlinlik dolandırıcılık yapan Maria Michaela (33), yakalanınca gözyaşlarına boğuldu. Kadın dolandırıcının, tutukluluğu sonrasında polis tarafından çekilen vesikalık fotoğrafta da gözyaşları içinde olduğu görüldü.

Soğukkanlı bir şekilde defalarca dolandırıcılık yapan ve İngiltere'de şimdiye kadar görülen en büyük kadın dolandırıcı olarak gösterilen Michaela'nın maskesi, yakalanınca düştü. Ağlamaya başlayan kadının, polis tarafından fotoğrafı çekilirken de gözyaşlarını tutamadığı ifade edildi.
Kendisini Güney Afrika'da 250 milyon sterlinlik servetin varisi olarak göstererek sahte belgelerle sadece HBOS bankasından 10,5 milyon sterlin kredi çeken Michaela, polis tarafından uzun aramalar sonrasında ocak ayında yakalandı. Kadının ev ve üzerinde, dolandırıcıklarda kullanılan çok sayıda sahte belge çıktı. nbsp;
Londra polisinden Andy Fife, "Onun şimdiye kadar ülkede görülen en büyük kadın dolandırıcı olduğunu düşünüyoruz. Daha önce bu ölçekte dolandırıcılık yapan bir kadın görmemiştik" dedi.
Michaela, mahkemede 9 sene hapse mahkûm edildi. nbsp;


DÜNYA
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...