Memleketimin kedisi bile bir başka

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Memleketimin kedisi bile bir başka

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Afyonkarahisar'da evin kapısını çok zekice açan kediler kameralara yakalandı.

Afyonkarahisar'da bir vatandaş, evinin kapısının sürekli açık kalması üzerine aile fertlerini uyardı. Aile fertlerinin kapıyı açık bırakmadıklarını söylemeleri üzerine eve güvenlik kamerası kuran vatandaş, kayıtları incelediğinde gözlerine inanamadı. nbsp;
Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesine bağlı Gülyazı Köyü'nde kahvecilik yapan Şenol Arslan evlerinin kapısının devamlı açık kalması nedeniyle eşi ve çocuklarıyla tartışmaya başladı. Kızı Betül Arslan'ın, kapıyı kendilerinin açık bırakmadıklarını söylemesi üzerine, Şenol Arslan çareyi güvenlik kamerası kurmakta buldu.

##tgvideo## nbsp;

GÖZLERİNE İNANAMADILAR
Güvenlik kamerasını inceleyen Arslan ailesi, gözlerine inanamadı. Kapıyı, evde beslenen Pamuk, Sarı ve Tekir isimli üç kedinin açtığını gören aile fertleri hem şaşırdı hem de gülmekten kendilerini alamadı.

BABAM ZAYIF İHTİMAL DEMİŞTİ
Adeta ortak operasyon yapan üç kedinin, evin kapısını büyük bir hünerle açtığını söyleyen Betül Arslan, "Babama kedilerden şüphelendiğimi, kapıyı onların açmış olabileceğini söylediğimde, bunun zayıf bir ihtimal olduğunu söylemişti. Oysa kapıyı kedilerin açtığı ortaya çıktı" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...