HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Abdullah Gül, hastaneye geri dönecek

Kaynak: AA
Abdullah Gül, hastaneye geri dönecek

GÜNDEM Haberleri  / AA

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bugünkü programının ardından ilaç tedavisi ve testlerine devam edilmesi için hastaneye geri döneceğini bildirdi.



Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer'in imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Gül'ün iki kulağında da iç kulak kaynaklı rahatsızlık nedeniyle Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı'nda tedavi altına alındığı hatırlatıldı.

Gül'ün durumunda, hastanedeki tedavi süreci içeresinde her geçen gün iyileşme gözlendiği belirtilen açıklamada, Gül'ün bu sabah yapılan son tetkiklerinde sınırlı olarak günlük aktivitelerine başlaması ve geçici olarak hastaneden ayrılmasının uygun görüldüğü ifade edildi.

Açıklama şunlar kaydedildi:

''Sayın Cumhurbaşkanımız, bugünkü programının ardından ilaç tedavisi ve testlerine devam edilebilmesi için hastanemize geri dönecek ve burada izlenmeye devam edilecektir.

Kulak rahatsızlığının nüksetmemesi için Sayın Cumhurbaşkanımıza bir süre başta uçak seyahati olmak üzere işitme fonksiyonlarına zarar verebilecek aktivitelerden uzak durmaları tavsiye edilmiştir, tedavisi ve izlemi sürecektir.''

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...