Alex: Gökhan Gönül çok tembel; Lugano yeteneksiz

Alex: Gökhan Gönül çok tembel; Lugano yeteneksiz

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, en tembel futbolcunun Gökhan Gönül; en yeteneksizin de Lugano olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, Lig TV'de yayınlanan Quiz adlı spor programına katıldı. Kendisine yöneltilen sorularını yanıtlayan Alex, kariyerindeki en güzel golü Türk Telekom Arena'da oynanan ilk derbide Galatasaray'a kafayla attığı gol olduğunu söyledi.
Kariyerinde en çok üzüldüğü maçında iki sezon önce Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Trabzonspor ile oynadığı maç olduğunu ifade eden Alex, en tembel futbolcunun Gökhan Gönül olduğunu belirtti. Alex, "Gökhan Gönül, fizik olarak çok güçlü, çok kaliteli bir futbolcu. 6 yıldır aynı takımda birlikte çalışıyoruz ama ben daha bir kez onun takımla birlikte yaptığımız antrenmanlar sonrası sahada kalıp da tek başına çalıştığını, ekstra bir çaba sarfettiğini görmedim. Kapasitesi oldukça fazla, biraz çalışsa bugün çok daha iyi bir oyuncu olabilirdi" dedi. nbsp;
Futbol kariyerinde çalıştığı teknik direktörler arasında bazı teknik adamları 'en kötü' olarak nitelendiren Alex, "Birkaç tane kötü teknik direktör tanıyorum ancak isim vermeyeceğim. Çünkü ne yazık ki hala çalışıyorlar" ifadelerini kullandı. İŞte o quizden öneçıkan diğer başlıklar...

EN BEĞENDİĞİN FUTBOLCU:
"Şu anda İniesta. Aslında Messi'yi de söyleyebilirim ama o zaten bir başka dünyada. Bizim gezegenimizde olan normal futbolcular arasından birisini söylemek gerekirse, Iniesta.."

EN İYİ KALECİ:
"Gördüğüm en iyi kaleci Taffareldi. Ama birlikte oynadıklarım arasından Volkan'ı söyleyebilirim, ve Palmeiras'ta birlikte oynadığım Marcus var. Volkan da çok kaliteli bir kaleci ama Taffarel gerçekten kusursuz, mükemmel diyebilirim."

EN YETENEKSİZ FUTBOLCU:
"Bugüne kadar gördüğüm en yeteneksiz futbolcu, Lugano. Lugano da bunu biliyor ve söylüyor zaten. Top ayağına geldiğinde yeteneğinin yetersiz kalmasından dolayı en çok zorluk yaşadığına yakından tanık olduğum futbolcu, o."

EN ÇALIŞKAN FUTBOLCU:
"Yine Lugano. Yeteneksiz olmasına rağmen 18 yıllık futbol kariyerimde gördüğüm en çok çalışan futbolcu o. Teknik olarak yetersiz olduğunu bildiği için, fizik olarak güçlü olmak adına herkesten daha çok antrenman yapıyor.

FUTBOLDAN İLK KAZANDIĞIN PARA İLE NE ALDIN?
"1995 yılında kazandığım ilk para ile aileme ev aldım. Çünkü bence hayatta en kötü şeylerden biri, bütün bir ay o parayı bir başkasına vermek için çalışmak. Kalacağınız ev için bir başkasına para ödüyorsunuz ve bunu yapabilmek için çalışıyorsunuz. Ailemin daha fazla böyle bir durumda kalmaması için ilk kazandığım parayla onlara bir ev aldım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...