TGC asıl o muhabiri ödüllendirmeli

/ Kaynak: OZEL
TGC asıl o muhabiri ödüllendirmeli

YAŞAM Haberleri  / OZEL

Hadi Özışık'a göre 'Türkiye Gazeteciler Cemiyeti gerçek bir gazetecilik yapan Osman Sağırlı'yı kesinlikle ödüllendirmeli'

İnternet Medyası Derneği Başkanı Hadi Özışık, TGRT Haber'de Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'ın hazırlayıp sunduğu Türkiye Platformu programına konuk oldu. Programda konuşulanlar Timeturk.com internet sitesinde gehiş şekilde yer aldı.

TGC, OSMAN SAĞIRLI'YI ÖDÜLLENDİRMELİ

İnternethaber.com'un kurucusu ve İnternet Medyası Derneği Başkanı Özışık, Burma'da budistlerin toplu katliam uyguladığı Müslümanların trajedisini dünya kamuoyuna duyuran ilk Türk gazeteci Osman Sağırlı'yla canlı bağlantılar da yapılan programda, "Türkiye Gazeteciler Cemiyeti gerçek bir gazetecilik yapan Osman Sağırlı'yı kesinlikle ödüllendirmeli" dedi.

Nuh Albayrak, Türkiye gazetesi muhabirlerinin büyük riskler alarak ve emek harcayarak yaptıkları haberlerin birçok internet sitesinde kaynak gösterilmeden yayınlandığından şikayet etti.

 

 

YAŞAM
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...