Terim: Bazen ne yapsanız olmayabilir

Terim: Bazen ne yapsanız olmayabilir

FUTBOL Haberleri

Orduspor yenilgisini değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ''Bazen mağlubiyetler sizi çok önemli başarılara götürebilir. İnşallah bu da onlardan biri olur'' dedi. Milan'a gideceği söylentileri hatırlatılan Terim, "Benim imzam ortada. Daha G.Saray'da yapılacak çok işim var. Böyle sözlerin edilmemesi lazım" yorumunu yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, galibiyeti isteyen tarafın Orduspor olduğunu söyledi ve "Başta Cuper olmak üzere onları tebrik ediyorum" dedi. "Yüreğimizi sahaya koyamadık. Yine de kötü bir maçta 8-9 pozisyon bulan bir G.Saray izlettirdik" sözlerini kullanan Terim, "Bazen ne yapsanız olmuyor. Ben nazara çok inanan bir insanım. İnşallah bu musibette bir hayır vardır. İki pozisyonda gol buldular. Eboue'nin pozisyonu ise penaltı değildi. Ben olsam bir de sarı kart gösterirdim. Hakemler çok iyi bir maç yönettiler" şeklinde konuştu. nbsp;Umut'u riske etmediğine değinen Terim, ''Sonradan biraz oynasın istedim. Çünkü ayağındaki o ufak sakatlık nedeniyle başımıza bir şey gelsin istemedim'' ifadesini kullandı.

MİLAN'A GİDECEK Mİ? nbsp;
Braga'yı düşünmek zorunda olduklarını vurgulayan Fatih hoca, "Şampiyonlar Ligi'nde seyircimiz önünde galibiyet almak istiyoruz. Muhakkak ki bugünkü kadrodan değişiklikler olacaktır. Ordu maçından aldığımız derslerle o maça çıkacağız" değerlendirmesi yaptı. Milan'a gideceği söylentileri hatırlatılan Terim, "Benim imzam ortada. Daha G.Saray'da yapılacak çok işim var. Böyle sözlerin edilmemesi lazım" derken, "Takıma transfer yapacağımız haberleri de çıkıyor. Bunlar oyuncuları etkiliyor. Ocak'a kadar istesek de transfer yapamayız" yorumunda bulundu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...