HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Hoca sen Beşiktaşlı mısın?'

'Hoca sen Beşiktaşlı mısın?'

FUTBOL Haberleri

Derbide Batuhan'ın yerde kaldığı pozisyonda önce oyunu devam ettirip sonradan durduran Bülent Yıldırım'a Selçuk İnan'ın bu sözlerle tepki verdiği ortaya çıktı.

Beşiktaş-G.Saray maçı 3-3 bitti ama yankıları sürüyor. Bunlardan biri de Burak Yılmaz'ın pozisyonunda verdiği penaltıyla haftaya damgasını vuran isimlerden biri olan hakem Bülent Yıldırım'ın, sarı-kırmızılıların sakinliğiyle bilinen yıldızı Selçuk İnan'la saha içinde yaşadığı diyalog.
Milliyet'in haberine göre; 2. yarıda Batuhan'ın belinden darbe alarak yere düştüğü pozisyonda oyuncunun çok önemli bir durumunun olmadığını gören hakem Yıldırım, oyunu durdurmamış ve devam ettirmişti. Batuhan'ın yerde kıvrandığı gören Eboue'nin, arkadaşlarını oyunu durdurmaları konusunda uyardığını gören Yıldırım düdüğüne sarılırken, efendiliğiyle bilinen Selçuk'tan beklenmedik bir tepki geldi.
Milli futbolcu hakeme "Hoca sen Beşiktaşlı mısın, niye böyle yapıyorsun?" diye sitem ederken, bu sözleri duyan Yıldırım ise Selçuk'a ne kart ne de bir uyarıda bulunup, sadece bakmakla yetindi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...