Diarra: Şampiyonlar Ligi'ne gidin, geleyim...

Diarra: Şampiyonlar Ligi'ne gidin, geleyim...

FUTBOL Haberleri

Transfer planları tamamen Fenerbahçe'nin Avrupa'daki durumuna bağlandı.

Kadıköy'de alınacak tur bileti, aynı zamanda yapılacak transferin de müjdesi olacak. Çünkü Real Madrid ile anlaşıldı, Lassana Diarra'nın da tek şartı kaldı: Şampiyonlar Ligi'ne gidin, geleyim...
Yöneticilerin 1 no'lu gündemi bu! Her iki kulübün kurmayları da 29 Ağustos 2012, Çarşamba gününe kilitlenmiş durumda!


Real Madrid tamam!
Kadıköy'deki Spartak Moskova rövanşının, Sarı-Lacivertli cephe için önemi büyük... Çünkü hem Şampiyonlar Ligi hasreti bitecek, hem de yaklaşık 19 milyon Euro'luk ek bir gelir elde edilecek. Üstelik alınacak saha sonuçlarına göre bu rakamın artması da muhtemel... Yönetim kurulu, gruplara kalınması halinde bu başarıyı bir süper starla taçlandıracak. Real Madrid'e yakın sitelerin, "Biz Fenerbahçe ile anlaştık" şeklinde verdiği haberlerin baş aktörü olan Lass Diarra ikna edildi. Fransız orta saha oyuncusunun tek şartı; Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek. Fenerbahçe, Spartak'ı eler ve Devler Ligi biletini kaparsa; Emre Belözoğlu'dan sonra büyük sıkıntı yaşanan bu bölge, Dünyaca ünlü bir yıldızla, Diarra'yla takviye edilmiş olacak. (Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...