Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Devler Diego için karşı karşıya geldi

Devler Diego için karşı karşıya geldi

FUTBOL Haberleri

Cimbom Hamit ve Milito'dan sonra bu kez de Diego için Fener'le kapışıyor. 9 milyon Euro isteyen Alman kulübüne 7 milyon Euro teklif edildi.

Galatasaray ile Fenerbahçe Hamit Altıntop ve Milito'dan sonra bu kez de Wolfsburg'lu Diego Ribas için karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar Hamit'i renklerine bağlayarak ezeli rakibi karşısında transferde 1-0 öne geçerken 2 takım bir süredir Milito için de amansız bir rekabetin içine girmişti. Tüm bu gelişmeler yaşana dursun G.Saray bu kez bir süredir F.Bahçe'nin gündeminde olan ve geçen sezonu Atletico Madrid'de kiralık olarak geçiren Wolfsburg'lu Diego Ribas'a kancayı attı.

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Yaptığı transferlerle sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da ses getiren Cimbom'da yöneticilerin Diego konusunda önemli adımlar attığı ortaya çıktı. Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun ve Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün Brezilyalı futbolcu için Alman kulübünün yöneticileriyle pazarlık yaptığı belirlendi. Wolfsburg'un Galatasaray'dan 9 milyon Euro bonservis bedeli istediği ancak Sarı- Kırmızılılar'ın 7 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu öğrenildi. Alman kulübünün bu rakamdan aşağı inmeyi düşünmediği öne sürülürken pazarlıkların tüm hızıyla sürdüğü gelen bilgiler arasında.

ROYSTON DRENTHE İDDİASI

Diego Ribas geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Atletico Madrid'de 29'u lig, 1'i İspanya Kral Kupası, 12'si de UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 42 maçta oynadı. 27 yaşındaki oyuncu 42 karşılaşmada 6 kez fileleri sarstı. Bu arada Galatasaray'ın sol kanat için geçen sezon Everton forması giyen ve Real Madrid ile yollarını ayıran Hollandalı oyuncu Royston Drenthe'nin peşine düştüğü iddia edildi. 25 yaşındaki oyuncu 2 sezondur Hercules ve Eveton'da kiralık oynadı.
(Takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...