"Fenerbahçe şampiyonluğu 4 yıl unutsun"

"Fenerbahçe şampiyonluğu 4 yıl unutsun"

FUTBOL Haberleri

Daha önce Galatasaray'ı dört yıl üst üste şampiyonluğa taşıyan Fatih Terim, tüm hesaplarını aynı başarıyı tekrarlamak için yapıyor.

Transfere şimdiye kadar yaklaşık 80 milyon euro'luk harcama yapan Galatasaray'ın bu kadar yüksek parayı gözden çıkarmasının, uzun vadeli plan gereği olduğu belirlendi. Bu planı açığa çıkaran kişi ise teknik direktör Fatih Terim oldu.


Milliyet'in haberine göre; yakın çevresiyle sohbet eden tecrübeli hoca, konunun Fenerbahçe'nin Krasic transferine gelmesi üzerine "Krasic fena futbolcu değil ama bu iş öyle sadece yıldız oyuncu almakla olmaz. Biz daha uzun vadeli, kalıcı başarılar peşindeyiz. Tüm hesaplarımızı bunun üzerine yapıyoruz. Galatasaray hegemonyası yeniden başlıyor. Geçen sezon şampiyon olduk, en az üç yıl daha üst üste şampiyonluğu kimseye bırakmayacak bir kadro oluşturuyoruz. Fenerbahçe şampiyonluğu dört yıl unutsun" diye konuştu.
1996-2000 yılları arasında çalıştırdığı Galatasaray'ı dört yıl üst üste şampiyon yapan Fatih Terim'in bu başarıyı bir kez daha tekrarlamayı hedeflediğini başta başkan Ünal Aysal olmak üzere sarı-kırmızılı yöneticiler de dile getiriyor.
Aysal'ın "Hedefimiz dünya kulübü olmak. Tüm dünyada 100 milyon taraftar hedefliyoruz. Galatasaray Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmalı" şeklinde son derece iddialı ifadelerinin ardından diğer yöneticiler de şunları söyledi:
"Fatih hoca direksiyonda olduğu sürece Galatasaray'ın önünde kimse duramaz. Rakiplerimiz önümüzdeki yıllarda ikincilik yarışı yapar. Taraftarımızın göğsünü kabartacak uzun süreli başarılar elde edeceğiz. Galatasaray dünya yıldızlarının gelmek için yarışacağı dev bir kulüp olacak."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...