Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Essien neden gelmedi?

Essien neden gelmedi?

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçeli yöneticiler teknik direktör Aykut Kocaman'ın da isteğiyle Chelsea'den Essien ile her konuda anlaşma sağladı. Ancak Essien, "Şampiyonlar Ligi'ne kalmanız halinde sözleşme imzalarım" dedi. Bu isteği kabul eden yönetim Spartak Moskova karşısında istenilen sonuç alınamayınca tam anlamla hüsrana oynadı.

Fenerbahçe'nin Chelsea'den Essien ile de adı anılırken Raul Meireles'in transferindeki ilginç bir detay ortaya çıktı. nbsp;Buna göre; Fenerbahçeli yöneticiler teknik direktör Aykut Kocaman'ın da isteğiyle Chelsea'den Essien ile her konuda anlaşma sağladı. Hatta Ganalı yıldız eski Fenerbahçeli Appiah ile bir görüşme yaparak Türkiye'ye gidip gitmeme konusunda bilgi de aldı. Appiah'ın olumlu sözleri sonrasında da Essien nbsp;Fenerbahçeli yöneticilere "Evet" derken, "Şampiyonlar Ligi'ne kalmanız halinde sözleşme imzalarım" dedi. nbsp;Bu isteği kabul eden yönetim Spartak Moskova karşısında istenilen sonuç alınamayınca tam anlamla hüsrana oynadı. Bu gelişme üzerine Essien kiralık olarak Real Madrid'in yolunu tutarken Fenerbahçe yönetimi yine Chelsea'den Meireles'in işini bitirdi. Kısacası Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne katılsaydı bugün formayı giyen Essien olacaktı.
nbsp;
'F.BAHÇE KADAR ZENGİN DEĞİLİZ'
Meireles'in transferi öncesinde ilginç gelişmelerin yaşandığı da ortaya çıktı. Buna göre Portekizli oyuncunun menajeri Calderia'nın Rusya'ya giderek Dinamo Moskova ile görüşmeler yaptığı belirtildi. Caldeira, Fenerbahçe'nin Meireles için 3 milyon Euro teklif ettiğini söylemesi üzerine Dinamo Moskova Direktörü Aleksandr Borodyuk'un, "Biz Türkler kadar zengin değiliz. Görüşme burada bitmiştir" dediği iddia edildi.
nbsp;
İTALYANLAR KISKANÇLIKTAN FENA ÇATLADI
Fenerbahçe'nin Raul Meireles'i transfer etmesi İtalya'da da ses getirdi... Çizme basının iddiasına göre bu transfer Napoli teknik direktörüWalter Mazzari'yi çılgına çevirdi. Mazzari, Meireles'in kendilerine söz verdiğini ama para için kariyerini çöpe atıp Fenerbahçe'nin yolunu tuttuğunu açıklayarak, "Asya takımları futbolu tehdit ediyor. UEFA bu rakamların ödenmesinin önüne geçmek için FFP'yi bir an önce hayata geçirmeli" diye isyan ettiği belirtildi. nbsp;(Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...