HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Dizi ekibi kaza geçirdi: 3 ölü

Kaynak:
- Güncelleme:
Dizi ekibi kaza geçirdi: 3 ölü

GÜNDEM Haberleri  / 

TRT1'de ekrana gelecek olan Şubat dizisinin dekor ekibinden 6 kişi trafik kazası geçirdi. Kaza geçiren ekipten Ertaç Sevim, Ömer Pektaş ve Abdullah Pektaş olay yerinde hayatını kaybetti.

İstanbul'dan İzmit'e giden ve içinde set işçisi olarak çalışan 6 kişinin bulunduğu minibüs, TEM Sultanbeyli mevkiinde park halindeki kamyona arkadan çarptı. Kazada, minibüs içinde bulunan Ertaç Sevim (26), Ömer Pektaş (26) ve Abdullah Pektaş (49) hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Aytaç Sevim ile Ömer Gülçiçek ve Ersoy Kansu ise yaralandı. Yaralılar, Pendik Marmara Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Minibüsteki 6 kişinin İstanbul'da Eflatun Film Şirketi'nin hazırladığı Şubat dizisi setinde çalıştıkları, seti kurduktan sonra İzmit Başiskele'ye döndükleri sırada kaza yaptıkları öğrenildi. (Hürriyet)

GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...