HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Gül, hastanede

Kaynak:
Cumhurbaşkanı Gül, hastanede

GÜNDEM Haberleri  / 

Kulağındaki rahatsızlık nedeniyle Kırgızistan'a yaptığı resmi ziyareti yarıda keserek yurda dönen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, nbsp;resmi ziyaret ve ''Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi İkinci Zirvesi'' zirvesi için gittiği Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'ten kulağındaki rahatsızlığı sebebiyle yurda erken döndü. nbsp;Gül, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne geçti.
Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer'in kapıda karşılayarak eşlik ettiği Gül, burada kontrolden geçti.
Gül'ün hastaneye gidişi sırasında Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da yanında bulundu.

GECEYİ HASTANEDE GEÇİRDİ
Üniversite Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, Gül'ün, kulak, burun, boğaz hastalıkları bölümünden uzmanlar tarafından takip edildiğini belirtti. nbsp;Müşahede altına alınan Gül, geceyi hastanede geçirdi. nbsp;Gül, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı olduğu dönemde yurtdışı seyahatlerine çıkmasına engel olan uçak basıncının sol iç kulakta meydana getirdiği yırtık nedeniyle 2006 yılında GATA'da bir operasyon geçirmişti.

GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...