İdam cezası için imza kuyruğu

/ Kaynak: İHA
İdam cezası için imza kuyruğu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İnfaale neden olan terör saldırılarına karışanlar için idam cezasının geri getirilmesini isteyen Sivil Toplum Kuruluşları imza kampanyaları düzenliyor



Kayseri'de Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarıyla 'İdam cezasının yeniden getirilmesi', 'Teröre destek veren milletvekillerinin dokunulmazlı klarının kaldırılması' ve 'Hıyanet-i Vataniye Kanunu'nun yeniden çıkartılması nbsp; için başlatılan imza kampanyasında 4 günde 40 bin imzaya ulaşıldı.
Toplanan imzalar Salı günü TBMM'ye gönderilecek.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Yavuz, terö rün bitirilmesi, TBMM'deki terör örgütü yanlısı milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması ve 40 bin kişinin katili olarak gösterilen PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın idam edilmesi için başlattıkları kampanyaya desteğin devam etmesini istedi. Yavuz, şöyle dedi:
"'İdam cezasının yeniden getirilmesi', 'Teröre destek veren milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması' ve 'Hıyanet-i Vataniye Kanunu'nun yeniden çıkartılması için başlattığımız imza kampanyasında 4 günde 40 bin imzaya ulaştık. Kayserililer'in destek verdiği, imza atarak katkıda bulunduğu kampanyamıza bugün de, Güvenlik Bisikletçiler Derneği'ne kampanyamıza destek vererek şehit ailelerine sahip çıktı. Salı gününe kadar devam edecek kampanyamıza desteğin sürmesini bekliyoruz. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Herkes bizimle birlikte olduğunu açıklıyor ama onlar gittiğinde biz acılarımızla başbaşa kalı yoruz. Terörün kökünden kazınması için TBMM'yi göreve çağırıyoruz. Silahlı kuvvetler ve polisimizi zaafa uğratacak, moralini bozacak açıklama ve eylemlerden kaçınılmasını istiyoruz."

Yavuz, kampanyada toplanan imzaların salı günü TBMM'ye gönderileceğini ekledi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...