HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bakan Şahin'e Hakkari'de çirkin saldırı

/ Kaynak: AA
Bakan Şahin'e Hakkari'de çirkin saldırı

Politika Haberleri  / AA

Ramazan Bayramı'nı güvenlik güçleriyle geçirmek üzere Hakkari'ye giden İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e terör örgütü sempatizanları tarafından taşlı saldırıda bulunuldu.

Ramazan Bayramı'nı güvenlik güçleriyle geçirmek üzere Hakkari'de bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, bir otelde düzenlenen iftarın ardından geniş güvenlik tedbiri altında kent merkezinde esnaf ziyaretine çıktı. Bayram alışverişindeki vatandaşlarla sohbet eden ve çocuklara bayram harçlığı veren Bakan Şahin, Cumhuriyet Caddesi'nde bulunduğu esnada, kalabalık bir grup, terör örgütü lehine gösteri yaparak Şahin ve beraberindekilere taş attı. Özel harekat ve koruma polisleri, Bakan Şahin'in etrafında güvenlik çemberi oluşturarak bir iş yerine aldıktan sonra eylemi sürdüren göstericilere müdahale etti. Ara sokaklara dağılan göstericiler eylemlerine devam ederken, yaklaşık 15 dakika iş yerinde bekletilen Bakan Şahin ve beraberindekiler zırhlı araçlarla olay yerinden uzaklaştırıldı.


CANLI BOMBA YAKALANDI
Öte yandan, Diyarbakır'da polisin düzenlediği operasyondan kırsal alandan canlı bomba olarak eylem yapmak üzere gelen kadın PKK'lı yakanladı. Üzerinde bomba düzeneği bulunan PKK'lının eylem hazırlığında olduğu ve uyuşturucu madde aldığı belirlendi. nbsp;

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...