Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kim o sorumsuzlar?

Kim o sorumsuzlar?

FUTBOL Haberleri

Süper Kupa'yı ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de, Aykut Kocaman'ın "Bazı futbolcular sorumluluk almadı" sözleri "Kim o futbolcular" tartışmasını da beraberinde getirdi.

Süper Kupa'da Galatasaray'a yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın isim vermeden yaptığı "Bazı oyuncularımız sahada yeterli sorumluluğu almadı" açıklaması sarı-lacivertli camiada gündeme damga vurdu. nbsp;Sabah'ın haberine göre, nbsp;Kocaman'ın eleştirdiği isimlerin ise özellikle ön liberoda görev yapan Mehmet Topal- Cristian ikilisiyle kaptan Alex olduğu ifade ediliyor. Mehmet Topal ve Cristian'ın topu oyuna sokmada defansa yardım etmediğini düşünen Kocaman'ın, bu oyuncuların Galatasaray'ın presine cevap verememesinden de rahatsız olduğu belirtildi. Maç öncesi oynayıp oynamayacağı tartışma konusu olan Alex'in de rakibin 10 kişi kalmasından sonra sorumluluk almaması Aykut Kocaman'ın tepkisini çekti. Ancak sisteminden taviz vermeyi düşünmeyen teknik adamın, Spartak Moskova maçına kadar bu eksikleri gidermek için Mehmet Topal amp;Cristian'ı özel çalıştıracağı ve transfer istemeyeceği de belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...