HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Suriyeli sığınmacılar şimdi de güneş kremi istedi

Kaynak:
Suriyeli sığınmacılar şimdi de güneş kremi istedi

GÜNDEM Haberleri  / 

Sayıları 70 bine ulaşan ve bugüne kadar bir çok olaya karışıp, yol kesen ve polis döven Suriyeli mülteciler, Türk doktorlardan güneş kremi ve güneş gözlüğü istedi.

Hatay ve Gaziantep ve Kilis civarındaki kamplarda kalan mültecilerin sağlık kontrolü için gittikleri Hatay'daki hastanede doktorlardan güneş gözlüğü ile güneş kremi istediklerini açıklayan CHP Hatay milletvekili Mevlut Dudu '' Sığınmacılar, hoşgörü ve barış kenti Hatay ve Hataylıların huzurunu kaçırmaktadır. İsteyen her Suriyeli sığınmacı elini kolunu sallayarak geziyor, istediğine çatıyor, istediğine saldırıyor'' dedi.
nbsp;
Dudu, TBMM Başkanlığına verdiği ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından cevaplandırılması istediği önergede de sığınmacıların çeşitli olaylara karıştığını, 3 polisi de yaraladığını hatırlattı. Dudu, yaşananların, toplumsal huzurun bozulması endişesi oluşturduğunu kaydetti.
nbsp;
Dudu, Bakan Şahin'e, ''Suriyeli sığınmacılardan çıkardıkları olaylar nedeniyle haklarında hukuki takibat yapılan ya da tutuklanan var mıdır? Suriyeli sığınmacıların kayırıldığı, kendilerine hizmet eden sağlık görevlilerimiz başta olmak üzere tüm görevlilerimizden, hak etmedikleri halde her istediklerinin yerine getirildiği (örneğin doktorlardan güneş kremi, güneş gözlüğü istemeleri) doğru mudur?' sorularını yöneltti. (Gazeteport)

GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...