HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Savaşta <2;br>2; son perde

Kaynak:
- Güncelleme:
Savaşta &amp;lt2;br&amp;gt2; son perde

GÜNDEM Haberleri  / 

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticileri Apple ve Samsung'un 20 Ağustos'ta ABD'de başlayan patent duruşmasında kapanış konuşmaları yapıldı, karar bekleniyor.

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticileri Apple ve Samsung'un 20 Ağustos'ta ABD'de başlayan patent duruşmasında kapanış konuşmaları yapıldı, karar bekleniyor. Apple avukatları, Güney Koreli Samsung'u Apple ile rekabet edemeyeceğini anladığı için tasarımlarını çalmakla suçladı. Samsung ise, "Apple davayı kazanırsa tüketici daha az seçeneğe sahip olacak" dedi. Dava jürisinin bir veya her iki firmayı da suçlu bulmasıyla milyarlarca dolar tazminat cezası ve satış yasağı kararı alınabilecek. Dünya çapında satılan akıllı telefonların yarısından fazlası bu iki şirket tarafından üretilirken, Apple, cihazlarında kullandığı çok sayıda parçayı Samsung'dan alıyor.

GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...