Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kedi efsanesi gerçek oldu

- Güncelleme:
Kedi efsanesi gerçek oldu

Dünya Haberleri

Güney Afrika'da çamaşır makinesinde yaklaşık 2 saat yıkanan kedi hayatta kalmayı başardı. Olay internette sosyal medyada geniş yankı uyandırdı


The Star gazetesi, 63 yaşındaki Karin Bennett'in çamaşır makinesini çalıştırdıktan sonra kedisi Tabitha'nın etrafta olmadığını fark ettiğini yazdı. Evini arayan ve komşusuna kedisini soran Bennett, evine döndükten sonra miyavlamalar duydu.
Bennett, makinenin çamaşır bölümünde 1 saat 45 dakikadır "dönen" kedisini gördü. Kedisini kurtaran Bennett, Tabitha'yı veterinere götürdü.
"Yıkanan ve çalkalanan" Tabitha'da hipotermi olduğu ve ciğerlerinde su bulunduğu anlaşıldı. Ancak durumu ağır olmayan Tabitha 5 saat sonra evine gönderildi.
"Veteriner bana kedimin 9 canından 7'sini kaybettiğini söyledi" diyen Bennett, Tabitha'nın tasarruf yapmak için soğuk suyla çamaşırları yıkamaya karar vermesi sayesinde hayatta kalabildiğini ifade etti.Bennett, Tabitha'nın yaptığı "yaramazlığı" kısa sürede unuttuğunu ve "tehlikeli" yerlere saklanma alışkanlığını sürdürdüğünü belirtti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...