HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bu kareden sonra ne mi oldu?

Kaynak:
- Güncelleme:
Bu kareden sonra ne mi oldu?

Yaşam Haberleri  / 

Martı, havuzda yüzen ördek yavrularından birini kapıp kaçtı. İkinci hamlesinde ise, hiç beklemediği bir şeyle karşılaştı. Anne ördek adeta uçarak martıya hamle yapıp yavrusunu kurtardı.

İrlanda'da Dublin'deki Herbert Park'ta ilginç bir olay yaşandı. Martı, havuzda yüzen ördek yavrularından birini kapıp kaçtı. İkinci hamlesinde ise, hiç beklemediği bir şeyle karşılaştı. Anne ördek adeta uçarak martıya hamle yapıp yavrusunu kurtardı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaptığı avı münasip bir yerde keyifle midesine indiren martı, ikinci yavruyu da kaptı. Ancak bir anda karşı karşıya kaldığı öfkeli ördeğin saldırısıyla çareyi yavruyu bırakıp kaçmakta buldu. 11 yavrusu olan anne ördek, kurtardığı yavrusunu da arkasına alarak gururla havuzda yüzmeye devam etti. nbsp;Bu inanılmaz olayın safha safha fotoğrafını çekmeyi başaran Paul Hughes ise, martının bir süre havuzun üzerinde tur atıp en zayıf ördek yavrusunu gözüne kestirmeye çalıştığını görünce hemen pusuya yattığını, hem yavrunun kurtulması hem de fotoğraflardan dolayı sonuçtan çok memnun olduğunu söyledi.

#

#

Yaşam
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...