İşte yankesiciliğin belgesi!

İşte yankesiciliğin belgesi!

DÜNYA Haberleri

Olimpiyatlar'a doğru Doğu Avrupa'dan yankesicilik çeteleri Londra'ya akın etti. BBC, yankesiciliğin tüm safhalarını fotoğrafla belgelemeyi başardı.

Londra 2012 Olimpiyat oyunlarına doğru insanlar şehre yönelirken; her gün 1.700'den fazla kişi yankesiciliğe maruz kalıyor.
İngiliz polisi, yankesicilik yapmak üzere Romanya, Litvanya hatta Güney Amerika'dan çetelerin Londra'ya akın ettikleri uyarısında bulundu. BBC televizyonu, Romanya'dan gelen çetenin yankesiciliğini fotoğraflarla belgelemeyi başardı. nbsp;

KARE KARE YANKESİCİLİK (FOTO GALERİ)

Fotoğraflarda yankesicilerden biri adres sorma bahanesiyle turisti oyalarken diğeri adamın cüzdanını çalıyor. Yankesici, cüzdanı hemen bir başka çete üyesine aktarıyor. Özellikle sarhoş birinin hedef alındığı dikkat çekiyor.
Çetelerin haftada 4 bin sterlin değerinde cüzdan, akıllı telefon, dizüstü bilgisayar ve benzeri eşyaları çalıp daha sonra bunları ülkelerinde karaborsada sattıkları bildirildi.
Bu yaz Londra'da 80 yabancının yankesicilikten tutuklandığı açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...