Bakandan bakana havaalanı sözü

/ Kaynak: İHA
Bakandan bakana havaalanı sözü

Politika Haberleri  / İHA

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu-Giresun Havaalanı inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Yıldırım, Anadolu Jet'ten 5 Şubat 2014 tarihine bilet alan İçişleri Bakanı Şahin'e "Biletin yanmayacak. Ne yapıp yapıp havaalanını o tarihte hizmete sunacağız" diye söz verdi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu ve Giresun illerine ortak hizmet vermesi amacıyla temeli geçen yıl atılan ve yapımı hızla süren Ordu-Giresun Havaalanı inşaatında incelemelerde bulundu. nbsp;Gülyalı ilçesine geçen Bakan Yıldırım ve Şahin, havaalanının dolgu çalışmaları hakkında müteahhit firma yetkililerinden bilgiler aldı. İki bakan, bir kamyona binerek havaalanı dolgusuna taş döktü. Bir yıl önce havaalanının temelinin atıldığı gün Türk Hava Yolları bünyesindeki Anadolu Jet'ten 5 Şubat 2014 tarihine bilet alan İçişleri Bakanı Şahin'e takılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bu tarihe kadar havaalanını bitireceklerini söyledi. Bakan Yıldırım, "Türkiye'de hırçın Karadeniz'de denize havaalanı yapıyoruz. İçişleri Bakanımız bir dönüş bileti almış. 2014 yılının 5 Şubat'ına. Ordu'dan dönüş bileti almış. Millet bekliyor, bakanın bileti yanacak diye. Onun için ne yapacağız yapacağız bakanımızın dönüş biletine kadar Ordu-Giresun Havaalanı'nı yapıp hizmete açacağız. Başka yolu yok" dedi. nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...