HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Futbolda şike kararı temyiz edildi

Kaynak:
Futbolda şike kararı temyiz edildi

FUTBOL Haberleri  / 

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 48 sanığın ceza aldığı, 44 sanığın beraat ettiği futbolda şike davasında karar, temyiz edildi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 48 sanığın ceza aldığı, 44 sanığın beraat ettiği futbolda şike davasında karar, Cumhuriyet Savcısı Ufuk Ermertcan tarafından temyiz edildi.
Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Savcısı Ermertcan, temyiz gerekçelerini dosyaya sundu.
Temyiz dilekçesinde Aziz Yıldırım'a eksik ceza tayin edildiğini savunan Ermertcan, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun yürürlüğe girmeden önce oynanan, 7 Mart 2011 tarihindeki Gençlerbirliği-Fenerbahçe ve 9 Nisan 2011 tarihindeki Eskişehirspor-Fenerbahçe karşılaşmalarına ilişkin, bu dönemde şike suçu tanımlanmadığı için Yıldırım'a sözkonusu 2 maç nedeniyle ''dolandırıcılık'' suçundan da ceza verilmesini istedi.

Ermertcan, beraat eden Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in de Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasına ilişkin ''teşvik'' suçundan cezalandırılmasını talep etti.

FUTBOL
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...