Gazeteci Akif Beki ile Zara evlendi

- Güncelleme:
Gazeteci Akif Beki ile Zara evlendi

Medya Haberleri

Kanal 24'ün Genel Yayın Yönetmeni Akif Beki, ünlü türkücü Zara ile evlendi. Zara, 5 yıl evli kaldığı plakçı İskender Ulus'tan 2007'de boşanmış, Akif Beki ise bir çocuğunun annesiyle geçtiğimiz yıl evliliğini sona erdirmişti.

Başbakan Erdoğan'ın eski danışmanı, 24'ün genel yayın yönetmeni Akif Beki, yaklaşık iki hafta önce ünlü türkücü Zara, ile dünyaevine girdi. nbsp;Eyüp Evlendirme Dairesi'nde Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu tarafından kıyılan nikah büyük bir gizlilik içinde yapıldı. nbsp;Medyaradar'ın edindiği bilgiye göre; nikah şahitlerinden biri Akif Beki'nin dostu Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can oldu. nbsp;Akif Beki'nin bir süredir adı DK Gazetecilik'le anılıyordu. Zara ise TV8'de türkü programı yapıyor. nbsp;Türkücü Zara, 5 yıl evli kaldığı plakçı İskender Ulus'tan, 2007'de boşanmış, Akif Beki ise bir çocuğunun annesiyle geçtiğimiz yıl evliliğini sona erdirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...