Krasic: Ben deli değilim

- Güncelleme:
Krasic: Ben deli değilim

GÜNDEM Haberleri

Fenerbahçe'den ayrılacağı iddia edilen Krasic Sırp basınına verdiği demeçte "Rüya takımda oynuyorum. Buradan ayrılacak kadar deli değilim" dedi

Sezon başından beri bekleneni veremeyen ve devre arasında F.Bahçe'den ayrılacağı konuşulan Milos Krasic, iddiaları kesin bir dille yakaladı. Sırbistan'da yayın yapan Alo gazetesine konuşan Krasic, "Juventus'tan fazla süre alamadığım için ayrıldım. Burada sakatlık geçirdiğim için kadrodan çıkarıldım. Bütün zamanımı fit olmak için harcıyorum. Son 2-3 maçta oynayabilirdim fakat hoca benden farklı düşündü" dedi. İstanbul'u sevdiğini vurgulayan yıldız oyuncu, "Türk medyası ne yazarsa yazsın. F.Bahçe'den ayrılacak kadar deli değilim. Hocayla hiçbir sorunum yok. Yolu yok burada kalacağım. G.Saray ve Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Bizim rüya takım olduğumuzu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...