HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hamas'tan Türkiye'ye acil çağrı

Hamas'tan Türkiye'ye acil çağrı

DÜNYA Haberleri

Hamas, İsrail'in Gazze'de düzenlediği saldırıların ardından, Türkiye'ye ''Saldırıları durdurmaya yönelik'' çağrıda bulundu.



Hamas'ın Resmi Sözcüsü Sami Ebu Zehri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'yi, Gazze'de İsrail ordusu tarafından gerçekleştirilen saldırıları durdurmaya yönelik çalışmaya davet etti. ''Türkiye'nin, İsrail saldırılarının önüne geçmesi için diplomatik ve popüler bütün çabasını göstermesini istiyoruz'' diyen Ebu Zehri, Türkiye'nin de bu konuda mesuliyetini üstlenmesi gerektiğini söyledi. Ebu Zehri, İsrail'in, Hamas'ın askeri kanat komutanı Ahmed el-Caberi'ye yönelik suikastını, ''Büyük bir savaş suçu'' olarak değerlendirerek, İsrail'in bu suçun bedelini ödemesi gerektiğini dile getirdi. Ebu Zehri, Filistin halkının Gazze'de düzenlenen İsrail saldırıları karşısında daha da güçlü direniş sergileyeceğini vurguladı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...