Adnan Keskin, destek bekliyor

Adnan Keskin, destek bekliyor

Politika Haberleri

CHP'de yaklaşık 12 yıllık bir aradan sonra yeniden parti yönetimine giren ve örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Denizli Milletvekili Adnan Keskin, "Tüm örgüt yöneticilerimizin ve partililerimizin yapacağımız çalışmalarda desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyorum" diye konuştu.

CHP'de yaklaşık 12 yıllık bir aradan sonra yeniden parti yönetimine giren ve örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Denizli Milletvekili Adnan Keskin, partililerin beklenti ve özlemlerini gerçekleştirmek için çalışacağını söyledi.
Keskin, Genel Başkan Yardımcısı görevine getirildikten hemen sonra gazetemize yaptığı değerlendirmede, kurultayda kendisine destek veren tüm partililere teşekkür etti. "Uzunca bir süre eylemli siyasetten uzak kaldım" diyen Keskin, "Kurultay delegelerimizin ortaya çıkardığı tablo parti tabanımızın beklenti ve eğilimlerini yansıtmıştır. Partililerime yürekten teşekkür ediyorum. Onların beklentilerini özlemlerini gerçekleştirmek önümüzdeki dönemde en önemli siyasi hedefim olacaktır" dedi.
CHP'nin önünde önce yerel sonra da genel seçimler bulunduğunu hatırlatan Keskin, "Önümüzde zorlu bir dönem var. Önce yerel seçimler sonra genel seçimleri yaşayacağız. Türkiye'nin çok ciddi demokrasi, insan hakları, hukuk adalet sorunu var. Çağdaş bir demokraside olmaması gereken olumsuzluklar, haksızlıklar, Türkiye'nin gündeminde yer tutmaktadır. Bütün bunların ortadan kalkmasını gerçekleştirip Türkiye insanının barış özgürlük içinde yaşaması CHP'nin başarısıyla özdeştir. Parti örgütlerimizin, partililerimizin partimizin karşı karşıya bulunduğu bu tarihsel sorumluluğun gereklerini yerine getireceğine inanıyorum. Partililerimizle beraber yürüteceğimiz mücadelenin, Türkiye'ye, partimize, güzellikler ve mutluluk getirmesini diliyorum. nbsp;Tüm örgüt yöneticilerimizin ve partililerimizin yapacağımız çalışmalarda desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...