HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Müthiş iddia! Hamit devre arasında gidiyor

Kaynak:
Müthiş iddia! Hamit devre arasında gidiyor

FUTBOL Haberleri  / 

Gaziantepspor maçında oyundan çıkarken taraftarların ıslıklarla protesto ettiği Hamit Altıntop'un devre arasında takımdan ayrılmak istediği ileri sürüldü.

Galatasaray'a geldiği günden beri istediği bekleneni veremeyen Hamit Altıntop ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Kanaltürk'te yayınlanan Top Bizde programında milli futbolcunun devre arasında sarı-kırmızılı kulüple yollarını ayıracağı ileri sürüldü.
Hamit Altıntop, Galatasaray'ın cuma günü Gaziantepspor ile Türk Telekom Arena Stadı'nda oynadığı maçta vasat bir performans sergilemişti. 73. dakikada Emre Çolak'la yer değiştiren milli futbolcu yedek kulübesine doğru gelirken taraftarların büyük bölümü tarafından ıslıklarla protesto edilmişti. Hamit Altıntop protestolara herhangi bir tepki göstermezken bu duruma oldukça üzüldüğü ve takımdan ayrılmayı düşündüğü ileri sürüldü. Morali oldukça bozuk olan oyuncunun Braga ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı kadrosuna alınıp alınmayacağı merakla bekleniyor. nbsp;(Fanatik)


FUTBOL
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...