Q7'ye Süper Lig'den sürpriz teklif!

Q7'ye Süper Lig'den sürpriz teklif!

FUTBOL Haberleri

Siyah-Beyazlılar'ın 6 milyon euroluk bonservis bedeli isteğini çok bulan Lacivert-Beyazlı yönetim, sadece Quaresma'nın yıllık ücreti olan 3.5 milyon euroyu ödeme karşılığında kiralama seçeneğini masaya koydu.

Beşiktaş Yönetimi'nin gözden çıkarıp satışa koyduğu Ricardo Quaresma'ya Süper Lig'in transfer şampiyonu Kasımpaşa talip oldu. Bu sezon kadrosuna kattığı bir çok önemli yıldızla dikkatleri üzerine çeken Lacivert-Beyazlılar, Beşiktaş yönetimiyle temasa geçerek Portekizli yıldızı istediklerini ilettiler. Quaresma'yı uygun bir rakama bonservisiyle alabileceklerini belirten Kasımpaşalı yöneticiler, aksi durumda kiralama seçeneğini kullanabileceklerini bildirdi.

Portekizli ile de görüşecekler
Star'ın haberine göre; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "Bonservis olmadan kesinlikle bırakmayız" dediği Quaresma için 6 milyon euro istediği öğrenildi. Kasımpaşa yönetimi bu rakamı yüksek bularak indirim isterken, Beşiktaş'ın ne cevap vereceği merakla bekleniyor. Kiralama yoluna gitmeleri halinde sadece Portekizli yıldızın yıllık ücretini karşılayacaklarını belirten Lacivert-Beyazlı yöneticilerin bu fikri de Siyah-Beyazlı yönetimin masasında. Kiralama bedeli ödemek istemeyen Paşa, Quaresma'yla da görüşme yapıp kendisini iknaya çalışacak.

Toraman, Quaresma'yı rapor etmiş
Bu arada Teknik Direktör Samet Aybaba'nın göreve gelmeden önce kaptan İbrahim Toraman'dan oyuncular hakkında bilgi istediği deneyimli yıldızın da Ricardo Quaresma hakkında "Takımla hiç bütünleşmedi. Takım siyah giyerken o beyaz giyindi. Hep ayrıcalıklıyım mesajı verdi. 20 kişilik arkadaş grubunu idmana bile getiriyor. Hep onlarla takılıyor. Takımla yemek yemez, antrenman öncesi de tost yaptırıyor" dediği öğrenildi. (Star)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...