Abdurrahman ve Volkan, Kasımpaşa'da

/ Kaynak: AA
Abdurrahman ve Volkan, Kasımpaşa'da

FUTBOL Haberleri  / AA

Kasımpaşa, geçen sezon Orduspor'da forma giyen Abdurrahman Dereli ve Eskişehirsporlu Volkan Yaman'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Kasımpaşa, geçen sezon Orduspor'da forma giyen Abdurrahman Dereli ve nbsp;Eskişehirspor'da forma giyen Volkan Yaman'ı renklerine bağladı.
nbsp; Kasımpaşa Kulübü'nden yapılan açıklamada, geçen sezon Orduspor'da forma giyen savunma oyuncusu Abdurrahman Dereli ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. nbsp;
nbsp; Lacivert-beyazlı takımın yeni transferi, 1998 yılında Akçaabat Sebatspor'da futbola başladı. 2005'te Ankaragücü'ne transfer olan Abdurrahman Dereli, daha sonra Sivasspor ve Orduspor formalarını giymişti. nbsp;Volkan Yaman ise, Spor Toto Süper Lig'de daha önce Eskişehirspor'un yanı sıra Antalyaspor ve Galatasaray'da forma giydi. nbsp;

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...