Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor: 2 - Galatasaray: 4

- Güncelleme:
Trabzonspor: 2 - Galatasaray: 4

Futbol Haberleri

Galatasaray, Trabzonspor'u kendi sahasında 4-2'lik net bir skorla yenerek Süper Final şampiyonluk grubunda en önemli avantajı elde etti


Stat: Trabzon Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Orkun Aktaş, Özgür Yankaya

Trabzonspor: Tolga, Cech, Giray, Mustafa, Celustka, Zokora, Colman, Serkan, Adrian, Olcan, Halil

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan, Melo, Selçuk, Engin, Emre, Necati, Elmander nbsp;

Hakem Bülent Yıldırım'ın yöneteceği müsabakayı, Bordo-Mavili takımın cezası sebebiyle sadece kadınlar ve 12 yaş altı çocuklar izleyebilecek.

KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ DAKİKALARI

Dakika 1: Karşılaşma Galatasaray'dan Necati'nin vuruşuyla başladı.

Dakika 3: Galatasaray Necati ile atakta. kaleci Tolga'nın kısa pasında topla buluştu, kaleye sert vurdu ama top kaleci Tolga'da kaldı.

Dakika 7: Trabzonspor atağında Halil topla ceza sahası içinde şut vurmak istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
Dakika 10: Trabzonspor atağında Halil ceza sahası içine pas vermek istedi ama savunmada Hakan Balta müdahele ederek topu uzaklaştırdı.
Dakika 16: Galatasaray Selçuk İnan ile atakta ceza sahası içine atılan topa hareketlendi ama savunmada Celustka araya girerek topu uzaklaştırdı.

DAKİKA 20 SELÇUK'UN FRİKİKTEN ATTIĞI GOLLE GALATASARAY 1-0 ÖNE GEÇİYOR

DAKİKA 22 NECATİ GALATASARAY'I 2-0 ÖNE GEÇİRİYOR

Dakika 26; Trabzonspor atağında Giray ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top üstten dışarıya çıktı.

Dakika 30: Trabzonspor atağında Colman ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Semih kafayla topu uzaklaştırdı.

Dakika 32: Galatasaray atağında Eboue sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Tolga'da kaldı.

Dakika 37; Trabzonspor atağında Colman ceza sahası içine uzun oynadı ama top kaleci Muslera'da kaldı. Bu arada Colman'ın hareketine hakem sarı kart gösterdi. Bu maçın ilk sarı kartı oldu

DAKİKA 42: NECATİ ATEŞ GALATASARAY'IN 3. GÖLÜNÜ ATTI

İLK YARI 3-0 GALATASARAY'IN ÜSTÜNLÜĞÜYLE SONA ERDİ

İKİNCİ YARIDAN NOTLAR

Dakika 46: Trabzonspor hakem Bülent Yıldırım'ın düdüğüyle ikinci yarıya başladı.

Dakika 51: Trabzonspor'da Giray nbsp; Sarı Kart gördü.


Dakika 54; Galatasaray bu kez Ebou ile gole çok yaklaştı. Eboue topla ceza sahası içine girdi, kaleci Tolga'yı geçti açısı daraldı yerden pasını verdi ama altıpas içinde Necati topa vuramayınca savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 60: Colman Trabzonspor'un ilk golünü attı.

Dakika 61: Galatasaray Eboue'nin attığı gol ile durumu 4-1 yapıyor.

Dakika 65: Trabzonspor Celustka ile sol çizgiden atakta korner çizgisi yanından ceza sahası içine ortasını yaptı, kaleci Muslera topu almak isterken elinden kaçırdı ve top üst direğe çarparak kale önüne düştü sonrasında savunma son anda tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 71: Galatasaray atağında Riera sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Tolga'da kaldı.

Dakika 76: Trabzonspor atağında Olcan sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Semih topu uzaklaştırdı.

Dakika 79: Trabzonspor atağında Olcan ceza sahası içine uzun oynadı ama top kaleci Muslera'da kaldı.

Dakika 82. Galatasaray'da Muslera rakibine yaptığı müdahele sonucu, Ujfalusi ise penaltı için hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

Dakika 84: Trabzonspor Penaltı kullanacak. topun gerisinde Colman var. Colman durumu 4-2 yaptı

Dakika 88: Trabzonspor atağında Alanzinho sağ kanata uzun oynadı ama top doğrudan taca çıktı.

Maçın ilerleyen dakikalarında gol gelmeyince Maç 4-2 Galatasaray'ın üstünlüğüyle bitti
+++++++++++++++



Trabzonspor'da Burak Yılmaz kadroya alınmadı

Spor Toto Süper Final 3. hafta maçında bu akşam oynanacak Trabzonspor ile Galatasaray mücadelesine yaklaşık 3 saat kalırken, evsahibi ekipte Burak Yılmaz kadroya alınmadı.

Bu akşam saat 19.00'da Avni Aker Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmada Trabzonspor'da sakatlığı bulunan golcü futbolcu Burak Yılmaz, Şenol Güneş tarafından riske edilmeyerek kadroya alınmadı.

Bilindiği gibi Trabzonspor'un bu sezon büyük bir performans gösteren ve attığı 32 golle açık ara gol kralı olan oyuncusu Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe ile oynanan maçta burnu kırılmıştı. Bordo - mavili ekibin golcü ismi geçen oynanan Beşiktaş maçında da forma giymemişti.

Fatih Terim, kayıp istemiyor

Şampiyoluğun en güçlü adayı G.Saray, bugün deplasmanda oynayacağı Trabzon maçından kayıpsız dönmeyi hedefliyor. TT Arena'da Fenerbahçe'ye yenilerek şampiyonluk yolunda avantaj kaybeden Sarı-Kırmızılılar, bugün kazanarak hem liderliğini sürdürmek hem de son iki maç öncesi moral bulmak istiyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in Trabzonspor maçında F.Bahçe karşısında sahaya çıkan 11'de çok fazla değişiklik yapmayacağı ifade ediliyor. Deneyimli taktisyenin sadece Necati'nin yerine Milan Baros'u oynatabileceği belirtiliyor. Terim, orta sahanın başarılı isimleri Melo ile Selçuk'tan sık sık hücuma çıkarak rakip kalede gol aramalarını isteyecek. Bu arada G.Saray'ın başarılı oyuncusu Ujfalusi, F.Bahçe yenilgisinin bir kaza olduğunu söyledi. hacı hasdemir trabzon

Şenol Güneş'ten hücum emri

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 3. maçında bugün G.Saray'ı misafir edecek Trabzon'da Teknik Direktör Şenol Günel, oyuncularına hücum emri verdi. İlk maçta F.Bahçe'ye yenilen Bordo-Mavililer, 2. karşılaşmada Beşiktaş'ı geçerek bu önemli randevu öncesi büyük bir moral buldu. Şampiyonlar Ligi şansını sürdürmek için G.Saray'ı yenmek zorunda olan Şenol Güneş ve ekibi, oyun planlarını hücum üzerine kurdu. Bugün sahaya hücum ağırlıklı 11 sürmeyi planlayan tecrübeli teknik adam, F.Bahçe maçında burnu kırılan Burak'ı da oynatmayı amaçlıyor. Güneş'in hücumda genç oyuncuyu Adrian, Olcan, Alanzinho ve Colman'la destekleyeceği öğrenildi. Talebeleriyle bir toplantı yapan Güneş'in, "Bu sezon ligde taraftarlarımızı çok üzdük. Artık iyi sonuçlar alarak onları mutlu edelim." dediği öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...