Gül: 17 şehit, arkadaşlarına yardıma gidiyordu

Gül: 17 şehit, arkadaşlarına yardıma gidiyordu

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Siirt'in Pervari ilçesinde düşen askeri helikopterin zor hava şartlarında havalandığını belirterek, "Şehitler, arkadaşlarına yardım etmek için her şeyi göze alıp havalanan bir helikopterimizin düşmesiyle maalesef verilmiştir" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, nbsp;10 Kasım nedeniyle Milli Kütüphane'de düzenlenen Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu'nca düzenlenen Atatürk'ü Anma Töreni'nde konuştu. nbsp;Gül, Siirt'in Pervari ilçesinde düşen askeri helikopterin zor hava şartlarında havalandığını belirterek, "Şehitler, arkadaşlarına yardım etmek için her şeyi göze alıp havalanan bir helikopterimizin düşmesiyle maalesef verilmiştir. Bir kez daha kendilerine rahmet diliyorum, ailelerinin hepsine sabır, bütün milletimize, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı diliyorum. nbsp;Terörle mücadele içeride ve dışarıda en tabii hakkımızdır ve kararlılıkla devam edilecektir" dedi. nbsp;

##tgvideo##
nbsp; nbsp;
PİŞMANLIK DUYACAKLAR
Cumhurbaşkanı Gül, şöyle devam etti: "Bölgemizde özellikle de komşularımızda ortaya çıkan siyasi, gelişmeler, istikrarsızlıklar, bunları bir fırsat bilip, terörden güç alanlar ve terör vasıtasıyla milletimizi, devletimizi hizaya getireceklerini zannedenler, çok büyük bir yanılgı içindedirler ve çok büyük pişmanlık duyacaklardır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...