HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Nuh Albayrak'a plaketli teşekkür

Kaynak: OZEL
Nuh Albayrak'a plaketli teşekkür

YAŞAM Haberleri  / OZEL

Büyükçekmece Belediyesi Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nin tanıtımına verdiği önemden dolayı Türkiye Gazetesi'ne verilen ödülü Genel Yayın Müdürü Nuh Albayrak aldı

Büyükçekmece'den Nuh Albayrak'a plaketli teşekkür

##tgvideo##

Birleşmiş Milletler Unesco'ya bağlı Festivaller Birliği C.I.O.F.F'a üye Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali, 2012 yılında da dünyanın renklerini İstanbul'da buluşturmaya devam ediyor. 13. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali, ünlü sanatçıları ve dünyanın dört bir yanından gelen gruplarıyla bu yıl da şova dönüştü. Festival kapsamında gerçekleştirilecek "Heykel Sempozyumu"nda bu yıl da yine heykeltraşlar buluşuyor.
Festivalin 11'inci gününde Belediye Başkanı Hasan Akgün, yaptığı konuşmada Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nin dünya çapında bir organizasyon haline geldiğini belirterek, "Bu organizasyonu insanlarımıza tanıtan ve duyuran ekranlara ve gazete sayfalarına taşıyan başta Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olmak üzere bütün basın mensubu arkadaşlara teşekkür ederim" diye konuştu.

Başkan Akgün, Genel Yayın Yönetmenimiz Nuh Albayrak'a çalışmalarından ötürü bir de plaket takdim etti. TGRT İhlas Haber Ajansı (İHA) Kameramanı Ahmet Faruk Sarıkoç ve İHA Muhabiri Fikriye Öter'e plaket alan isimler arasındaydı. Törenin ardından şarkıcı Murat Boz, Kültürpark Kemal sunal Amfi Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu. Şarkılarıyla katılımcılara coşkulu anlar yaşatan Murat Boz, izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. nbsp; nbsp; nbsp;
Ödül töreninin ardından Şarkıcı Murat Boz , Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatrosunda sevenleriyle buluştu. Şarkılarıyla katılımcılara coşkulu alar yaşatan Murat Boz, izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

YAŞAM
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...